Iedereen heeft wat te vertellen

Ik ben Roderik Rotting, opgeleid als documentaire fotograaf aan de Koninklijke Academie voor Beeldende Kunsten in Den Haag. Ik maak echte verhalen, verteld door echte mensen. Fotografische en filmportretten waarin een merk, project of idee op een pure manier in beeld gebracht wordt. Ik geloof dat iedereen wat te vertellen heeft. Dus ga ik bij elke opdracht op zoek naar waar het verhaal zit. Wat is precies de realiteit achter het verhaal? En wie kan dat het beste voor het voetlicht brengen?

Samen aan het werk?

Ik werk altijd vanuit mijn hart en heb oog voor details. Ik laat je zien wat je verhaal kan zijn, waar het verhaal 'zit' en wie dat het beste kan vertellen op welke manier. Vertel me jouw behoefte. Dan zoek ik het verhaal erbij. Vertel me je budget. Dan kijk ik wat we daarmee kunnen maken.

Meer weten? Bel of mail me!

+31 6 81468668

roderikrotting@gmail.com

Succesverhalen

Een goed verhaal vertel je nooit alleen en is altijd gebaseerd op vertrouwen. Een goed verhaal is daarom ook een ultieme samenwerking. Een samenwerking tussen het onderwerp en mij en natuurlijk ook tussen de opdrachtgever en mij. 

Deze organisaties gingen je voor:

Universiteit Utrecht, Albert Heijn, PVDA, De Correspondent, Amsterdam UMC, Kompaan, Gemeente Den Haag, Muzee Scheveningen, Universiteit Leiden, Koninklijk Concertgebouw Orkest, Hotel Des Indes, The New Life University, Voordekunst,  Dienst Justitiële Inrichtingen, Rijks Museum Muiderslot, Museum Boijmans van Beuningen, Stedelijk Museum Alkmaar, De Buurtcamping, Westermeerwind, NH Hotel Group, Mattmo, Dutch Cuisine, Marqt, NRC, Converse

Vakmensen

Ik werk graag samen met andere getalenteerde vakmensen. Geluidsmensen, producers, tekstschrijvers, grafisch ontwerpers, art-directors, merkstrategen, curatoren, programmeurs, assistenten, verhuur-medewerkers, leveranciers. Ze zijn allemaal onmisbaar om tot een goed verhaal te komen. Ik heb ze allen lief en stel ze daarom graag aan je voor!

Using Format