Something went wrong.

We've been notified of this error.

Need help? Check out our Help Centre.

Real People, Great Stories!

Truth

De realiteit is altijd interessanter is dan de halve waarheid. Daarom stelt Mr. Picture altijd de vraag; wat is de waarheid en realiteit achter je idee, je product, je dienst, je merk, je publiek?

Niemand houd er van om voor de gek gehouden te worden, de mensen die je video’s kijken zeker niet.

Story

Het menselijk brein is gemaakt om verhalen te interpreteren. Het is de manier voor ons als mens om betekenis te geven aan wat we mee maken. Dus als er een boodschap overgebracht moet worden begint Mr. Picture altijd bij het verhaal. Soms gebruikt hij het om diensten of producten kraakhelder uit te leggen. Op andere momenten gebruikt hij het om mensen mee te nemen in een vertelling. Hoe dan ook alles valt of staat bij een goed verhaal.

Love

Mr. Picture houdt van mensen―van de mensen over wie hij verhalen verteld maar vooral van de mensen die zijn video’s bekijken. Mr. Picture is weliswaar de zender maar het gaat on de ontvanger! 

Wat is van belang voor hen? Waar zijn zij naar op zoek? Waar bestaat verwarring over? De belangrijkste pijler van Liefde is hartstocht. De passie om verhalen te vertellen over thema’s die ons raken en inzichten bieden. De passie om te inspireren en verhalen door te vertellen.

 

Guide the Heart, Move the Mind

Mr.Picture is het alter ego van Roderik Rotting (1984). Van 2010 tot 2015 studeerde hij documentaire fotografie aan de KABK in Den Haag. 

Roderik is een zelfstandig werkend fotograaf en filmmaker bij wie passie en nieuwsgierigheid de boventoon voert. Die nieuwsgierigheid heeft tot vele bijzondere ontmoetingen en verhalen geleid.

Het ontdekkingsproces - het vinden van verhalen, relaties opbouwen - is minstens zo belangrijk als wat er op het scherm verschijnt. Als vertrouwen voorop staat voelen mensen zich op hun gemak om hun verhalen te delen. Ze laten een diepere kant van zichzelf zien - daar sluit Mr. Picture op aan, het gaat om het maken van contact. 

Mr. Picture gelooft in échte verhalen. Persoonlijke belevenissen die op een microniveau het verhaal van een veel grotere groep vertelt. Met deze werkwijze onderscheidt Mr. Picture van andere studio's. 

Het gaat om zoveel meer dan alleen maar het maken van prachtige beelden of het maken van een trendy clip. Om de gedachten van een publiek te sturen moet je ze in hun hart raken.  Dat vraagt om een oprechte aanpak en menselijke aandacht.

Als producties groter worden werkt Mr. Picture samen met freelancers uit verschillende disciplines. 

Roderik woont en werkt in Amsterdam, is getrouwd en heeft twee dochters.

 

Nieuwe Media

De verhalen zijn gestoeld op een klassiek documentaire traditie maar hebben een moderne crossmediale vorm. De ontwikkeling van de smartphone en de permanente beschikbaarheid van het internet heeft er toe geleid dat het medialandschap is veranderd tot een on-demand universum waar de gebruiker zelf bepaald wát hij wáár en wánneer bekijkt.

For the better! Het biedt ongekende mogelijkeheden om verhalen te vertellen. Waar de domeinen print, radio en tv/film voorheen min of meer gescheiden werelden waren met hun eigen wetmatigheden brengen onze smart devices dat allemaal samen

Vrienden van Mr. Picture

100 of 100.000 volgers, het begint met een goed verhaal.

Door de schaalbaarheid van de werkwijze van Mr. Picture worden zijn verhalen op verschillende manieren ingezet. Zijn clientele varieert van locale overheden die een activerende communicatie behoefte hebben tot commerciële partijen die in contact willen zijn/komen/blijven met hun community.  Maar ook het MKB en zzp’ers die beseffen dat alleen een socialmedia-account niet voldoende is en een authentiek verhaal nodig is om hun bedrijfsresultaten te verbeteren zijn bevriend geraakt met Mr. Picture.

De persoonlijke benadering en focus op intrinsieke kwaliteiten maken de producties van Mr. Picture onderscheidend. Dit in combinatie met de schaalbaarheid van teams en in-house productie faciliteiten positioneert Mr.Picture in een niche waar tegen scherpe tarieven de mooiste verhalen verteld kunnen worden.

Inzet

Mr. Picture functioneert als ieder ander productiebedrijf en kan volledig ontzorgen. Daarnaast is Mr. Picture himself ook inzetbaar als Camjo / Camera Operator / Editor  binnen een andere producties.

 

Let's tell your story!


Roderik Rotting

Beeldmaker

+31 681468668

roderikrotting@gmail.com

Using Format